ОСТАННІ НОВИНИ

Магучіх пожертвувала півтора мільйона зоозахисникам та патронатній службі «Азову»

Андрій Котенський

|

Рекордсменка світу у стрибках у висоту та олімпійська чемпіонка Парижу-2024 Ярослава Магучіх пожертвувала на потреби захисту тварин, а також для патронатної служби «Азову» півтора мільйона гривень.

За даними неприбуткової організації UAnimals, Ярослава Магучіх переказала українським зоозахисникам частину призових грошей за досягнення на Іграх-2024 у Парижі, зокрема 1 мільйон гривень.

Гроші отримали організація з порятунку тварин і довкілля uanimals.official та чотири притулки для тварин: @shelter_pegasus_dnipro, @helping_animals_in_sumy, @homeless_world.ua і @dniproanimals

«Зараз в Україні дуже багато безпритульних тварин, і притулкам потрібна підтримка, щоб подбати про кожного. Крім фінансової та волонтерської підтримки, ви можете брати тварин із перевірених притулків у свої сім’ї, незалежно від породи. Мій кіт теж із притулку і теж безпородистий, але він найкращий у світі та мій улюблений стрибун. Тож якщо у вас є можливість врятувати тварину – врятуйте!» – повідомилає Ярослава Магучіх.

Окрім того про грошову допомогу від Ярослави Магучіх повідомили у патронатній службі «Янголи Азову», що створена для того, щоб опікуватись пораненими, полоненими та полеглими бійцями з азовських підрозділів.

За словами голови патронатної служби «Янголи Азову» Олени Толкачової, Ярослава Магучіх перерахувала на реабілітації поранених азовців півмільйона гривень.

«Мене приємно вразило, коли просто ввечері я отримала повідомлення про донат у розмірі 500 тисяч від української олімпійської спортсменки Ярослави Магучіх.

Хочу подякувати від імені команди «Янголів Азову», важкопоранених бійців та їхніх родин. Ці кошти ми спрямували на оплату лікування військових з важкими нейротрамами та черепно-мозковими травмами, які перебувають у реабілітаційному центрі», – повідомила Олена Толкачова.

Як повідомляв Львівський портал, у липні 2024 року українка Ярослава Магучіх побила світовий рекорд у стрибках у висоту, який тримався 37 років поспіль. 4 серпня 2024 року українська легкоатлетка завоювала золоту нагороду Олімпійських ігор-2024 у стрибках у висоту.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *