ОСТАННІ НОВИНИ

У сервісних центрах МВС на Львівщині викрили хабарників. Деталі

Наталя Дуляба

|

У сервісних центрах МВС на Львівщині викрили двох ділків, які за хабарі пропонували перереєструвати авто та допомогти скласти практичний іспит із водіння. Про це Львівському порталу повідомили у департаменті внутрішньої безпеки Національної поліції.

Правоохоронці не уточняють, про які саме територіальні сервісні центри йдеться. Відомо, що в одному з них 23-річний львів’янин пропонував «експрес-послугу» з перереєстрації автомобілів без присутності власників, черг та офіційних платежів.

Хлопець стверджував, що має зв’язки серед керівництва сервісного центру і може «зробити» документи на авто за спрощеною процедурою. Скільки саме коштів він хотів за таку «послугу», наразі не відомо.

Ще одна затримана фігурантка – співробітниця одного з ТСЦ Регіонального сервісного центру МВС. Вона запропонувала за винагороду допомогти чоловікові успішно скласти практичний іспит на водійське посвідчення категорії «В», обіцяючи вплинути на службових осіб центру.

Обох хабарників затримали на «гарячому» під час отримання грошей. Їм оголосили підозру за ч. 3 ст. 369-2 (зловживання впливом) Кримінального кодексу України.

Зловмисникам загрожує до 8 років тюрми.

Правоохоронці наголошують: оформити документи у сервісних центрах можна офіційно і швидко, не звертаючись до послуг сторонніх осіб. А при отриманні подібних пропозицій просять звертатись у Telegram-бот ДВБ @dvb_np_bot або за номером: 050-352-72-77.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *