ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові викрили продавця героїну

Наталя Дуляба

|

Правоохоронці затримали 33-річного львів’янина, який на продажі героїну заробив 300 тисяч грн. Про це Львівському порталу повідомили у Львівській обласній прокуратурі.

За даними слідства, 33-річний мешканець Львова впродовж 2023-2024 років підозрюваний організував незаконний збут героїну у місті. Замовлення на особливо небезпечний наркотичний засіб приймав телефоном, а передавав «клієнтам» безпосередньо при зустрічі.

Зокрема, задокументовано чотири епізоди продажу «товару» загальною масою майже 80 грам. Така «діяльність» принесла чоловіку близько 300 тисяч грн прибутку.

Фігуранта затримали після чергової реалізації партії наркотиків, за яку він отримав 4 550 доларів.

Під час обшуків за місцями реєстрації, а також фактичного проживання чоловіка виявили та вилучили згортки заборонених речовин, засоби для фасування, готівку та інші речові докази.

За цими фактами відкрито кримінальне провадження за ч. 2, 3 ст. 307 ККУ (незаконне придбання, зберігання з метою збуту і збуту особливо небезпечного наркотичного засобу в великих та особливо великих розмірах, вчинене повторно).

Слідство триває, призначено ряд експертиз. Наразі вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *