ОСТАННІ НОВИНИ

Ще чотирьох військових зі Львівщини посмертно відзначили орденами

Наталя Дуляба

|

Чотирьох захисників із Червоноградського району, які загинули на війні з російськими окупантами, посмертно нагородили орденами. Про це Львівському порталу повідомили у Львівській ОВА.

Воїнів відзначили орденами «За мужність» ІІІ ступеня та Богдана Хмельницького. Державні відзнаки родинам полеглих захисників вручив міський голова Червонограда.

Зокрема, орден «За мужність» ІІІ ступеня отримали:

Володимир Скорупський

Під час повномасштабної війни захищав Батьківщину у лавах Національної гвардії України. Служив у військовій частині №3035. Боєць загинув 2 лютого 2024 року на Донеччині. Йому було 29 років.

Андрій Дружицький

У грудні 2022 року вступив до лав Збройних сил. Проходив службу у військовій частині А4010. Загинув 25 грудня 2023 року під час виконання бойового завдання в Донецькій області. Воїну назавжди 40.

Василь Гриник

Став на захист України із початком повномасштабного російського вторгнення. Служив у військовій частині А0224. Загинув воїн 2 листопада 2023 року у боях на Донецькому напрямку.

Також орденом Богдана Хмельницького ІІІ ступеня нагородили Ярослава Ананьєва.

Під час повномасштабної війни він воював у складі 24 ОМБр імені короля Данила. Військовослужбовець загинув 24 серпня 2022 року у боях за місто Попасна, що на Луганщині. Йому було 40 років.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: ЛОВА

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *