ОСТАННІ НОВИНИ

На водоймі на Львівщині намагались «розпиляти» 9 млн грн

Наталя Дуляба

|

Через суд вдалося розірвати договір підряду на будівництво штучної водойми на Львівщині, на якому хотіли привласнити майже 9 млн грн. Про це Львівському порталу повідомили у Львівській обласній прокуратурі.

Йдеться про будівництво штучної водойми в одному із сіл колишнього Жовківського району.

Встановлено, що за результатами аукціону між місцевим комунальним підприємством та товариством був укладений відповідний договір. За цю роботу суб’єкт господарювання мав отримати майже 9 млн грн.

Як водночас вдалося з’ясувати, для перемоги в тендері це підприємство увійшло в змову з іншим учасником.

«Відповідачем з іншим учасником аукціону вчинив антиконкурентні узгоджені дії з метою спотворення результатів торгів із закупівлі вищевказаних підрядних робіт. В результаті таких дій суб’єктів господарювання порушено вимоги чинного законодавства щодо дотримання добросовісної конкуренції, максимальної економії й ефективності, відкритості та прозорості на всіх стадіях закупівель», – йдеться у повідомленні.

У зв’язку з цим прокурори подали до суду з вимогою визнати недійсним договір підряду на облаштування штучної водойми.

Господарський суд Львівської області погодився з доводами прокурора та визнав договір таким, що суперечить інтересам держави.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *