ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині посадовці громади намагалися привласнити 4,2 млн грн на ремонті укриття

Олег Дерев'янко

|

Аналітики Бюро економічної безпеки виявили неефективне використання 4,2 млн гривень на ремонті укриття однією з територіальних громад Львівської області. Про це Львівському порталу повідомили у БЕБ.

Посадовці цієї громади обрали переможцем тендеру на ремонт найпростішого укриття та системи опалення комунального закладу компанію, яка не мала працівників відповідної кваліфікації.

Державна аудиторська служба України після моніторингу закупівель зобов’язала територіальну громаду розірвати договір.

Однак, замовник не виконав вимогу ДАСУ, та в порушення законодавства у сфері публічних закупівель продовжував укладати з підрядником додаткові угоди на збільшення вартості робіт по даному договору в межах бюджетного фінансування та здійснював оплату за виконані роботи.

Аналітики БЕБ скерували розпоряднику бюджетних коштів лист з рекомендацією припинити зобов’язання за цим договором. В результаті замовник уклав додаткову угоду, за якою вартість робіт було знижено на 4,2 млн гривень та припинив дію договору.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *