ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині через «Дію» забронювали понад 13 тисяч працівників

Олег Дерев'янко

|

Станом на 14 серпня близько 160 тисяч військовозобов’язаних працівників критично важливих підприємств отримали бронь через «Дію». З них 13,7 тисяч – мешканці Львівської області. Про це повідомляє пресслужба Мінекономіки.

«Станом на 14 серпня через Дію вже забронювали близько 160 тисяч співробітників критично важливих підприємств і тих підприємств, які працюють на потреби Сил безпеки та оборони. Цей процес відбувається автоматично, що дозволяє скоротити, як час подачі документів бізнесом, так і час очікування отримання результатів. Найбільш активно бронюють працівників підприємства із Київської, Дніпропетровської та Львівської областей», – наголосила перша віцепрем’єр-міністерка України – міністерка економіки України Юлія Свириденко.

Наразі, найбільше працівників заброньовано через портал «Дія» в таких регіонах:

  • Київська область – 55 тисяч;
  • Дніпропетровська область – 16,6 тисяч;
  • Львівська область – 13,7 тисяч;
  • Харківська область – 9,7 тисяч;
  • Одеська область – 7,7 тисяч.

Нагадаємо, що 17 липня завершили тестування та запустили функціонал електронного бронювання військовозобов’язаних через «Дію».

Отримати результат можна протягом доби. Для цього керівник подає заяву через портал «Дія» та засвідчує її електронним підписом. Система автоматично перевіряє, чи працівник офіційно працевлаштований та, чи є дані про нього в реєстрі «Оберіг».

У разі успішної перевірки інформація про бронювання з’являється в застосунку «Резерв+». Згодом витяг про бронювання можна буде завантажити на порталі «Дія» й за потреби роздрукувати.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *