ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові затвердили нові тарифи на теплоенергію

Маркіян Рой

|

У вівторок, 13 серпня, виконавчий комітет ЛМР погодив рішення «Про встановлення ЛМКП “Львівтеплоенерго“ тарифів на виробництво теплової енергії на установках з використанням альтернативних джерел енергії». Про це Львівському порталу повідомили в пресслужбі Львівської міської ради.

Як пояснив директор ЛМКП «Львівтеплоенерго» Олександр Одинець, прийняте рішення жодним чином не впливатиме на тариф на тепло і гарячу воду для населення.

За його словами, для мешканців Львова жодного підвищення тарифу на тепло і гарячу воду не буде. Це пов’язано з чинним в Україні мораторієм на підвищення тарифів для населення під час воєнного стану. Нові тарифи стосуються лише чотирьох котелень ЛМКП «Львівтеплоенерго», де встановили теплові насоси для виробництва тепла без використання газу.

«Згідно з чинним законодавством, ми це мали виокремити і порахувати, скільки коштує вироблене тепло на цих котельнях із використання теплових насосів. Тобто встановити, яким є тариф на тепло на цих об’єктах. Ми це зробили – розрахували цей тариф, розмістили відповідне оголошення у себе на сайті, і далі ці показники затвердив виконавчий комітет», – зазначив Олександр Одинець.

Він наголосив, що це рішення жодним чином не впливатиме на тариф на тепло і гарячу воду для населення. Все залишиться як було.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook. 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *