ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові військові можуть безкоштовно навчатись англійської мови  

Наталія Жолинська

|

English Tutor School спільно з Львівським центром надання послуг учасникам бойових дій проводять військовим безкоштовні онлайн-навчання англійської мови. Про це Львівському порталу повідомили у Львівській міській раді.  

Заняття з англійської відбуватимуться на платформі Zoom, а уся організаційна комунікація – у чаті Telegram.

«Якщо ви хочете попрацювати над своєю англійською, подолати мовний бар’єр чи присвятити час саморозвитку у класній компанії, то запрошуємо в групи. Викладачі з English Tutor School вміють створити таку атмосферу, що заговорити англійською зможе кожен. Від вас потрібна лише безмежна мотивація та наявність інтернету, телефону/ноутбуку», – зазначають у Центрі. 

Попередній час занять (може коригуватись залежно від групи): 

  • 15:00 середа і п’ятниця – Elementary 
  • 16:00 вівторок і четвер – Pre-intermediate 
  • 12:00 понеділок і четвер – Intermediate 
  • 14:00 вівторок і п’ятниця – Upper-Intermediate 

За необхідності, учасників протестують на рівень знань. Зареєструватись на онлайн-заняття можна тут.  

Довідка. Львівський центр надання послуг учасникам бойових дій один з перших в Україні центрів, який створили для воїнів та їх рідних, де всю допомогу вони отримують за принципом «рівний-рівному».

Це, зокрема, різні консультації, безкоштовна юридична і психологічна підтримка, курси і навчання, як от англійська мова, різні майстерки і відпочинок для дітей захисників. Також центр приймає документи на міські виплати для родин захисників. 

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook. 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *