ОСТАННІ НОВИНИ

На Хмельниччині перекинувся автобус із дітьми, що їхали в Карпати. Є загиблі

Андрій Котенський

|

На Хмельниччині з’ясовують обставини ДТП за участю пасажирського автобуса з дітьми. В автобусі перебувало 19 дітей та четверо дорослих. У результаті аварії одна дитина та один дорослий, який здійснював супровід дитячої групи, загинули. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Хмельницької області.

Дорожньо-транспортна пригода сталася сьогодні, 13 серпня, о  07.45 годині на автодорозі Н-03 поблизу с. Вишнопіль Старокостянтинівської територіальної громади.

Водій автобуса «ЛАЗ Лайнер» перевозив групу дітей у супроводі двох дорослих з селища Любар Житомирської області на відпочинок до села Микуличин Івано-Франківської області.

За попередніми даними, водій не впорався з керуванням, внаслідок чого транспортний засіб перекинувся. Загалом в автобусі знаходилося 23 особи, з яких 19 дітей, двоє супроводжуючих групу дорослих та два водії.

Попередньо, внаслідок ДТП загинула дванадцятирічна дівчинка та один дорослий. Кількість травмованих  встановлюється. Усіх потерпілих госпіталізували.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *