ОСТАННІ НОВИНИ

На Дрогобиччині в автомобілі згорів 55-річний чоловік

Олег Дерев'янко

|

У понеділок, 12 серпня, у Дрогобицькому районі під час пожежі в автомобілі Mitsubishi Pajero загинув 55-річний чоловік. Про це Львівському порталу повідомили в обласному управлінні ДСНС.

Випадок стався 12 серпня, близько о 17:13 у селі Орів Дрогобицького району на відкритій території. Тут горіло сіно та автомобіль Mitsubishi Pajero.

За даними рятувальників, у палаючому автомобілі виявили тіло 55-річного чоловіка. Пожежу локалізували о 17:40, а повністю ліквідували о 18:23.

Причини займання наразі встановлюють правоохоронці.

Крім того, у той же день у Львівській області сталися ще дві пожежі в автомобілях.

Перше загоряння відбулося в місті Самбір о 13:16, де загорівся моторний відсік автомобіля Volkswagen Passat. Рятувальники локалізували пожежу о 13:26 та ліквідували о 13:29, врятувавши автомобіль. Внаслідок інциденту ніхто не постраждав.

Другий випадок трапився о 21:38, поблизу села Розвадів Стрийського району на трасі Київ – Чоп. Водій автомобіля ВАЗ 2105 намагався загасити займання вогнегасником, але остаточно ліквідувати пожежу вдалося рятувальникам.

Вогонь знищив моторний відсік. Внаслідок пожежі ніхто не постраждав.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook. 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *