ОСТАННІ НОВИНИ

У Солонці житомирянин викрав авто 60-річного чоловіка, щоб дістатися додому

Олег Дерев'янко

|

Поліція затримала жителя Житомира, який викрав біля Львова автомобіль у 60-річного чоловіка, щоб дістатися додому. Про це Львівському порталу повідомили у поліції Львівської області.

Встановлено, що 9 серпня близько о 13:00 до правоохоронців надійшло повідомлення від 60-річного мешканця села Солонка, Львівського району, про викрадення його автомобіля Renault Megan.

За словами заявника, невідомий зловмисник заволодів транспортним засобом, залишеним на узбіччі дороги біля будинку, та поїхав у невідомому напрямку.

Поліцейські оперативно встановили місце перебування розшукуваного автомобіля на автодорозі Київ – Чоп та затримали водія. Ним виявився 35-річний житель міста Житомир. Правоохоронцям зловмисник пояснив, що Renault Megan він викрав для того, щоб дістатись додому.

Слідчі повідомили йому про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Житомирянину загрожує до п’яти років тюрми.

Розшуканий автомобіль правоохоронці вилучили на спецмайданчик. Досудове розслідування триває.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *