ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові 67 чотирилапих вихованців шукають нових господарів

Олег Дерев'янко

|

У Львівському комунальному підприємстві «Лев» зараз є 50 собак та 17 котів. Усі тварини готові до адопції та чекають на люблячого господаря та нову домівку. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі мерії.

Львів’ян запрошують відвідати підприємство, щоб знайти нового чотирилапого улюбленця. Для цього потрібно мати відповідні умови для утримання тварини.

Зокрема господар повинен мати з собою паспорт, а працівники ЛКП «Лев» вносять тварину до реєстру Animal ID, видають ветеринарний паспорт і жетон з QR-кодом.

Впродовж перших двох місяців адміністратор з прилаштування відстежує долю улюбленця.

Познайомитися з підопічними ЛКП «Лев» можна на сайті у рубриці «Прихистіть» або за адресою вул. Промислова, 56; тел. 068 535 45 45.

За словами керівниці ЛКП «Лев» Юліани Саврук, зараз на підприємстві також бракує волонтерів для вигулу собак. Тож охочих запрошують відвідати ЛКП «Лев» та вигуляти собаку щодня у волонтерські години: з 09:00 – 12:00 та з 16:00 – 17:00.

Щоб стати волонтером, необхідно підписати волонтерську угоду з ЛКП «Лев». Для цього потрібно прийти на підприємство і при собі мати паспорт.

На час воєнного стану вигул собак дозволений тільки на тренувально-вигульному майданчику навпроти підприємства.

При оповіщенні повітряної тривоги волонтер повинен повернути собаку на ЛКП «Лев» і якомога швидше переміститись в найближче укриття, за адресою вул. Промислова, 60 – «Кераміка». У жодному разі не можна залишати тварину без нагляду та ігнорувати сигнали оповіщення.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *