ОСТАННІ НОВИНИ

У Костянтинівці зросла кількість загиблих від удару по торговельному центру

Маркіян Рой

|

Кількість загиблих внаслідок російського удару по Костянтинівці зросла до 11, поранення дістали 37 людей. Про це повідомили в Офісі генерального прокурора.

За даними слідства, 9 серпня 2024 року, в 11:05, війська РФ нанесли, ймовірно, авіаудар по м. Костянтинівка. Окупанти влучили по місцевому торговельному центру, де знаходились продовольчі та господарські магазини.

В результаті атаки ворога загинули 11 людей. Щонайменше 37 осіб дістали поранення різного ступеня тяжкості. Їм надається невідкладна медична допомога. В населеному пункті пошкоджено торгові приміщення, житлові будинки й автотранспорт.

На місці події працюють правоохоронці та рятувальники, розбір завалів триває. Наслідки влучання засобів ураження по місту та кількість постраждалих уточнюються.

Розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 2 ст. 438 КК України).

Нагадаємо, 9 серпня армія РФ обстріляла місто Костянтинівка Донецької області зі ствольної артилерії. Удар росіян припав на торговельний центр, де розміщувались продовольчі та господарські магазини. Під завалами досі шукають людей.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *