ОСТАННІ НОВИНИ

Росіяни обстріляли супермаркет у Костянтинівці, є загиблі та поранені

Маркіян Рой

|

У п’ятницю, 9 серпня, російські окупанти завдали удару по Костянтинівці у Донецькій області, зокрема, поцілили у супермаркет – там вирує пожежа, сім людей дістали поранення. Про це повідомив очільник Донецької ОВА Вадим Філашкін.

«Щонайменше семеро людей поранені – такі попередні наслідки обстрілу Костянтинівки. Росіяни обстріляли місто зі ствольної артилерії, влучили у супермаркет. Це черговий цілеспрямований удар по місцю скупчення людей, черговий акт терору від росіян», – заявив Філашкін.

За його словами, один із поранених перебуває у важкому стані, йому надають необхідну медичну допомогу.

«На місці працюють поліція, рятувальники, медики та всі відповідальні служби. Остаточні наслідки обстрілу встановлюємо», – додав очільник ОВА.

Згодом Філашкін повідомив про двох загиблих і 17 поранених станом на 12:40. Пошуково-рятувальна операція на місці триває.

Станом на 13:20 відомо про чотирьох загиблих та щонайменше 24 людини поранено – про це повідомив президент України Володимир Зеленський.

«Костянтинівка, Донецька область. Удар російських терористів по звичайному супермаркету та пошті. Люди під завалами. Триває рятувальна операція, і буде зроблено все, щоб врятувати людей», –зазначив глава держави

О 13:50 міністр внутрішніх справ Ігор Клименко повідомив, що кількість загиблих у Костянтинівці зросла до 10, а поранених – до 35. Також рятувальники ліквідували пожежу торговельного центру площею 1 тис. кв. м. Пошкоджено житлові будинки, магазини, більше десятка автомобілів.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *