ОСТАННІ НОВИНИ

Посилення ППО, фронт та далекобійні спецоперації: Зеленський провів Ставку

Олег Дерев'янко

|

Президент Володимир Зеленський провів засідання Ставки Верховного Головнокомандувача, де заслухав доповіді щодо ситуації на фронті, посилення системи протиповітряної оборони (ППО) та спеціальних операцій СБУ. Про це він повідомив у власних соцмережах.

Головнокомандувач Збройних сил України Олександр Сирський доповів про ситуації на ключових напрямках, зокрема на півдні, у Кураховому, Покровську, Торецьку, Часовому Ярі, а також на Луганщині та Харківщині. Крім того, розглянули питання, що стосуються оборонних дій на напрямках, звідки росія завдавала ударів по українській території.

Командувач Повітряних сил Микола Олещук представив план подальших дій із посилення ППО для захисту населення, критичної інфраструктури та військових об’єктів. Міністр внутрішніх справ Ігор Клименко доповів про заходи безпеки у школах перед початком нового навчального року, зокрема у співпраці з місцевою владою та громадами.

Голова Служби зовнішньої розвідки Олег Іващенко проінформував про чергові терористичні плани росії, на які Україна готова реагувати. Зокрема, була заслухана доповідь голови Служби безпеки України Василя Малюка щодо успішних далекобійних спецоперацій. Президент відзначив високу ефективність дій СБУ.

Зеленський підкреслив, що Україна продовжує працювати над подальшим обмеженням можливостей росії вести війну.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *