ОСТАННІ НОВИНИ

ГУР знищило групу рашистів, їхню техніку і фортифікації недалеко від Криму

Наталя Дуляба

|

Спецпризначенці підрозділу «Артан» української розвідки 6 серпня здійснили наліт на Тендрівську косу поблизу окупованого Криму і знищили там групу росіян, їхню техніку та фортифікації. Про це Львівському порталу повідомили у ГУР.

Так, вночі десантна група спецпризначенців висадилась на Тендрівській косі та знищила ворожу броньовану техніку, зокрема МТ-ЛБ, комплекс РЕБ противника, а також зруйнувала фортифікаційні укріплення росіян.

Під час бою російські загарбники зазнали втрат серед особового складу, втім точна кількість наразі ще уточнюється.

«Виконавши поставлене завдання, зокрема й секретну його частину, воєнні розвідники відійшли без втрат», – кажуть у розвідці.

Це не перший успішний активний захід спецпризначенців ГУР на окупованій росіянами Тендрівській косі. При цьому у розвідці додають, що це лише частина масштабного плану Сил безпеки і оборони України, реалізація якого триває.

Додамо, що Тендрівська коса – це вузький острів завдовжки близько 65 км та завширшки до 1,8 км. Коса розташована у північній частині Чорного моря, неподалік українського Криму.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *