ОСТАННІ НОВИНИ

Окупанти влучили «Іскандером» по центру Харкова. Є постраждалі 

Наталія Жолинська

|

Вранці, 6 серпня росіяни атакували «Іскандером» центральну частину Харкова. Під час ракетної атаки пошкодили поліклініку, автомобілі та іншу цивільну інфраструктуру. Про це Львівському порталу повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов. 

Було чутно вибухи в Шевченківському районі Харкова близько 10 години ранку.  

За словами Синєгубова, росіяни пошкодили цивільну інфраструктуру, зокрема поліклініку, цивільні автомобілі, житлову інфраструктуру та вікна. 

«Медики надали допомогу щонайменше пʼятьом постраждалим цивільним. Двоє жінок госпіталізовані до хірургії, інші – амбулаторно», – йдеться у повідомленні.

Однак згодом в Офісі Генпрокурора уточнили, що кількість поранених зросла до восьми цивільних осіб, серед них 8-місячне немовля.

Попередньо, росіяни пошкодили будівлю поліклініки, офісні та гаражні приміщення, гуртожиток вищого навчального закладу, нежитлові будівлі. У житлових багатоповерхівках вибито вікна. Також пошкоджень зазнали понад 25 автомобілей.

За процесуального керівництва прокуратури розпочато досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України).

Раніше Львівський портал повідомляв, що 6 серпня, російські загарбники скинули вибухівку з дрона на Дніпровський район Херсона, у результаті чого постраждали двоє жінок.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook. 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *