ОСТАННІ НОВИНИ

6 серпня на Львівщині прощаються із п’ятьма захисниками

Андрій Котенський

|

У вівторок, 6 серпня, Львівщина проводжає в останню путь п’ятьох військових, які загинули на війні з російськими окупантами. Про це Львівському порталу повідомили у Львівській ОВА.

Сьогодні Львівщина прощається із захисниками:

Роман Ханас – житель села Містки Пустомитівської громади.

Захисник воював на Донецькому напрямі. Загинув 31 липня 2024 року неподалік населеного пункту Північне Бахмутського району. Йому було всього 26 років.

Петро Полеванчук – родом із села Підгір’я Золочівського району.

Проживав у Миколаєві на Стрийщині. Був стрільцем 90 окремого аеромобільного батальйону. Загинув 30 липня під час виконання бойового завдання поблизу населеного пункту Білогорівка Луганської області. Йому було 44 роки.

Іван Вика – уродженець села Збиранка Львівської області. Із початком повномасштабного вторгнення боронив суверенітет та територіальну цілісність України на Донеччині у складі 31-ї окремої механізованої бригади.

Ігор Шпек – уродженець села Дроздовичі Львівської області. Впродовж багатьох років проживав у Львові.

Із початком повномасштабного вторгнення російської федерації став на захист держави від загарбників. Після проходження навчань виконував бойові завдання на Донеччині у складі 47-ї окремої механізованої бригади «Маґура».

Роман Бобешко – житель Сокаля Червоноградського району. Був призваний на військову службу 12 грудня 2023 року, служив інспектором прикордонної служби зенітно – ракетних засобів у військовій частині 9938. Загинув 30 липня 2024 року поблизу населеного пункту Григорівка Донецької.

Щоденно о 9 годині вшановуємо хвилиною мовчання світлу памʼять усіх, хто загинув за Україну через російську агресію. Вічна памʼять усім полеглим захисникам.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *