ОСТАННІ НОВИНИ

Росіяни атакували Нікопольщину. Є поранені

Наталія Жолинська

|

Вночі, 5 серпня окупанти обстріляли Нікопольський район, застосувавши дрон-камікадзе та артилерію. Внаслідок обстрілу постраждало двоє людей. Про це Львівському порталу повідомив голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак. 

Від російської атаки потерпали Червоногригорівська, Марганецька, Мирівська громади, а також Нікополь. Проте найбільше постраждала Покровська громада.  

«Найбільше дісталося Покровській громаді. Там постраждали дві людини. 26-річний чоловік і 70-річна жінка. Оговтуватися вони будуть вдома. Пошкоджені кафетерій, торгівельний павільйон, автомат з продажу води. Понівечені 8 приватних будинків, 6 господарських споруд, гаражі й авто. А ще – сонячні панелі, лінії електропередач і газогін», – йдеться у повідомленні.  

Раніше Львівський портал повідомляв, що минулої доби Сили оборони відбивали атаки російської армії на 11 напрямках, найбільша кількість штурмів зафіксована на Покровському напрямку, загалом відбулося 124 бойових зіткнення.   

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook. 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *