ОСТАННІ НОВИНИ

На окупованій Херсонщині окупанти запроваджують пропускний режим 

Наталія Жолинська

|

З 1 вересня на тимчасово окупованій території Херсонщини, зокрема у Новокаховському районі, росіяни запроваджують нові обмеження для місцевого населення. Про це пише Центр нацспротиву.  

Насамперед йдеться про Нову Каховку та 15-кілометрову зону. Росіяни вже розпочали прийом заявок на необхідний документ, який дасть змогу місцевому населенню пересуватись в обмеженій зоні.  

«Під таким прикриттям ворог вчергове проводить фільтраційні заходи. Адже так звана перепустка не знадобиться місцевим жителям із російським паспортом і пропискою», – зазначили в повідомленні. 

Центр національного спротиву закликає громадян інформувати про злочини росіян та розташування ворожих позицій чи техніки в анонімному чат-боті за посиланням: sprotyvbot. 

Раніше Львівський портал повідомляв, що з 1 серпня російські окупанти запровадили «спеціальний режим» вздовж 15-кілометрової прибережної зони Дніпра на Херсонщині.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook. 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *