ОСТАННІ НОВИНИ

Львів втратив ще одного захисника на війні

Наталя Дуляба

|

На війні з російськими окупантами загинув львів’янин Ігор Шпек. Про це Львівському порталу повідомили в адміністрації церкви Різдва Пресвятої Богородиці.

Ігор Шпек жив на Сихові й був парафіянином храму Різдва Пресвятої Богородиці (майдан Івана Павла ІІ папи Римського, 1). Наразі деталей про його загибель немає.

Відомо, що в понеділок, 5 серпня, о 19:30 у храмі відбудеться парастас. У вівторок, 6 серпня, о 08:15 тут же буде панахида, а чин похорону продовжиться у Гарнізонному храмі святих апостолів Петра і Павла в центрі Львова.

«Запрошуємо всіх на заупокійну молитву за полеглого захисника. Вічна памʼять Герою», – додають у церкві.

Згодом у пресслужбі Львівської міськради додали, що 56-річний Ігор Шпек був уродженцем села Дроздовичі Львівської області, але багато багатьох років жив у Львові.

За освітою був телерадіомеханіком. Із 1998 року займався приватним підприємництвом у сфері надання послуг з ремонту техніки. Постійно удосконалював свої професійні навички.

У вільний час захоплювався велоподорожами та футболом, був затятим прихильником клубу «Карпати». За словами рідних, був «надзвичайно доброю, світлою та веселою людиною, хорошим другом та чудовим сім’янином».

Із початком повномасштабного вторгнення РФ став до лав 47 окремої механізованої бригади «Маґура» Сухопутних військ ЗСУ. Після проходження навчань виконував бойові завдання на Донеччині. Загинув 30 липня.

У Ігоря Шпека залишилися дружина, син та сестра.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *