ОСТАННІ НОВИНИ

Біля Мостиськ вантажівка врізалась в електроопору: є жертви

Наталя Дуляба

|

У селі поблизу Мостиськ вантажівка влетіла в електроопору, одна людина загинула, ще двоє травмовані. Про це Львівському порталу повідомили у Нацполіції Львівщини.

Аварія сталась у п’ятницю, 2 серпня, близько 15:10 у межах села Твіржа Яворівського району. Тут на трасі Львів – Шегині водій вантажного автомобіля ЗіЛ-131, 67-річний житель Львова, не впорався з керуванням. Вантажівка врізалась в електроопору та перекинулась у кювет.

У кабіні, крім водія, перебували ще двоє чоловіків – мешканці району віком 61 та 36 років. Водій та молодший з пасажирів отримали травми, а старший – не вижив. Від отриманих травм він помер на місці.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.286 ККУ (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами).

Санкція статті передбачає покарання – від трьох до восьми років тюрми з позбавленням водійських прав терміном до трьох років або без такого.

Слідство триває. Поліцейські встановлюють всі обставини ДТП.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *