ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові працівникам парків дозволили складати протоколи на порушників правил вигулу собак

Маркіян Рой

|

З 2 серпня у Стрийському парку та парку «Знесіння» працівники зможуть штрафувати за порушення правил вигулу собак. Про це Львівському порталу повідомили в пресслужбі Львівської міської ради.

«Основним, хто має право складати такі протоколи залишається, все ж таки ЛКП «Муніципальна варта». Та, зважаючи на великі території парків, де вигулюють собак з порушеннями, ми розширюємо перелік ЛКП, які матимуть право складати протоколи щодо недотримання правил вигулу собак. Також патрульна поліція готова долучатися до викликів у разі складних випадків», – доповіла Наталя Алєксєєва, керуюча справами виконавчого комітету ЛМР.

До відома, за даними управління охорони здоров’я Львівської міської ради, кількість звернення до ТМО №1 щодо укусів тварин зростає. Так, якщо за весь 2023 рік було 569 звернень щодо укусів. То за перше півріччя цього року до ТМО №1 вже звернулася 851 особа щодо покусів. З них 194 – це діти.

За період 2023 року і першу половину 2024 року фахівці ЛКП «Муніципальна варта» склали 481 протокол щодо порушень правил вигулу собак у Львові.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *