ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові п’яний водій пошкодив дві припарковані автівки та втік

Маркіян Рой

|

У Львові п’яний 21-річний водій Skoda Octavia пошкодив два припарковані авто та втік з місця ДТП. Правоохоронці розшукали та затримали зловмисника. Про це Львівському порталу повідомили у патрульній поліції Львівщини.

ДТП трапилася у Львові на вулиці Величковського.

«Керманич авто Škoda Octavia здійснив наїзд на припаркований автомобіль Chevrolet, який за інертним рухом в’їхав у автівку попереду Hyundai Elantra. Винуватець втік з місця події. На місці події патрульні відібрали пояснення в очевидців ДТП та почали обстежувати прилеглі вулиці. Згодом інспектори виявили автомобіль, який підпадав під орієнтування та мав механічні пошкодження», – йдеться в повідомленні.

Неподалік патрульні виявили чоловіка, який був власником Škoda Octavia . У нього були ознаки алкогольного сп‘яніння. Від проходження огляду чоловік відмовився.

Патрульні склали на 21-річного водія три протоколи – за спричинену ДТП, за втечу з місця аварії та за п’яне водіння. Покарання для порушника обере суд.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *