ОСТАННІ НОВИНИ

На «схемі» для ухилянтів погоріла 22-річна мешканка Львівщини

Наталя Дуляба

|

Правоохоронці затримали на Львівщині 22-річну дівчину за організацію незаконної переправи чоловіка мобілізаційного віку через державний кордон. Про це Львівському порталу повідомили у Нацполіції Львівщини.

За даними слідства, йдеться про 22-річну мешканку Самбірського району. За 12 тисяч доларів вона пообіцяла незаконно переправити чоловіка через державний кордон України поза межами пуктів пропуску.

Як додають в обласному управлінні СБУ, фігурантка «погоріла» не на одному випадку. Встановлено, що вона забезпечувала нелегальні «трафіки» для ухилянтів. Жінка гарантувала призовникам безпечний маршрут втечі до країн ЄС поза встановленими пунктами пропуску і свої «послуги» оцінила у 12 тисяч доларів.

Затримали зловмисницю 1 серпня під час отримання 6 тисяч доларів від «клієнта».

Їй оголосили підозру за ч.3 ст.332 (незаконне переправлення осіб через державний кордон України) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає покарання – від семи до дев’яти років тюрми з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років із конфіскацією майна.

Досудове розслідування триває, невдовзі суд обере підозрюваній запобіжний захід.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *