ОСТАННІ НОВИНИ

У парку «Боднарівка» почали облаштовувати новий дитячий майданчик

Олег Дерев'янко

|

У львівському парку «Боднарівка» розпочали облаштовувати новий дитячий майданчик. Наразі вже привезли перші ігрові конструкції, виготовлені з дерева білої акації або дуба. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі мерії.

На новому майданчику встановлять подвійну гойдалку, ігрові елементи «балансир», «пеньки з канатом», «пісочницю» та малий ігровий комплекс з дерев’яною частиною і гіркою з нержавіючої сталі. Для благоустрою передбачені лавки зі спинками та урни з модрини або дуба.

«Потреба облаштувати якісний дитячий простір у парку “Боднарівка” назріла давно. Місцеві мешканці навіть подавалися на громадський бюджет. Проте після повномасштабного вторгнення реалізовувати такі проєкти стало складніше. Відтак облаштувати новий майданчик зголосився місцевий інвестор, а проєкт розробило КП “Інститут просторового розвитку”», – йдеться у повідомленні.

Проєкт також передбачає благоустрій території. Новий дитячий простір буде більшим за попередній.

Усі елементи майданчика виготовляє Матіас Гьопфнер, який раніше облаштував дитячий майданчик «Лис Микита» у парку Франка. Фінансування забезпечить приватна компанія.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *