ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові всьоме пройде фестиваль «Молодвіж»

Маркіян Рой

|

7 вересня у Львові відбудеться 7-ий «Молодвіж» – всеукраїнська платформа мережування молоді, яка піднімає дискусії у сфері молодіжної політики та суспільних змін і створює актуальний вектор руху на рік для молодих людей. Про це Львівському порталу повідомили у Львівській міській раді.

Повідомляється, що щороку «Молодвіж» обирає глобальну тематику, яка буде піднята на виступах лідерів думок та панельних дискусіях. Про що говоритимуть на заході – вирішує сама молодь. Цьогоріч захід  говоритиме про виклики.

«Молодвіж. Виклик» – це про особистий вибір ким бути, яким шляхом рухатись далі, фокусуючись на головному і відкидаючи непотрібне.

На заході говоритимуть про: становлення молоді як сильної генерації, яка сформувалась у важкі часи, прийняття викликів, що стоять перед українським суспільством, та окреслення шляхів їх подолання.

На основі теми побудовані такі блоки програми заходу, де на три окремих лекторії запрошені спікери обговорюватимуть різні теми:

  • «Припиняй» – фокус на головних речах і тому, що «на часі».
  • «Продовжуй» –  про відповідальність за щоденні рішення.
  • «Починай»  – про те, що ми маємо діяти, а не просто спостерігати.
  • «А тепер відпочинь»  – можливість «зупинитись» та відновити ресурс.

Реєстрацію на подію проводять через чат-бот.

«Цього року для кожної молодої людини в Україні діяти – це виклик. І ми не виняток. Захід, який буде відбуватись всьоме, це великий стрес-тест для нашої команди, щоб в такий турбулентний час невизначеностей і надалі бути безпечною платформою для молоді. Горизонт планування українців зараз доволі короткий, і планувати захід на кілька тисяч людей, коли ніхто не знає, що буде завтра, – це також виклик» , – каже Тарас Чура, головний координатор заходу.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *