ОСТАННІ НОВИНИ

Міноборони уклало два контракти на майже 5 млрд грн з українськими виробниками

Олег Дерев'янко

|

Міністерство оборони України підписало два оборонні контракти з українськими виробниками на загальну суму майже 5 млрд гривень. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Міноборони.

Угоди були укладені під час робочої поїздки регіонами президента Володимира Зеленського та міністра оборони Рустема Умєрова. Контракти були підписані між «Агенцією оборонних закупівель» Міністерства оборони та підприємствами вітчизняного оборонно-промислового комплексу.

«Це надзвичайно важливо для зміцнення обороноздатності нашої держави. Адже ми купуємо і підтримуємо своє, сприяючи розвитку нашої економіки та промисловості», – зазначив Умєров.

Заступник міністра оборони Дмитро Кліменков зазначив, що інвестиції в українського виробника сприяють зміцненню оборонного потенціалу країни.

«Збільшення обсягів виробництва підтверджує результативність спільної роботи, яку ми проводимо з Міністерством з питань стратегічних галузей промисловості України. Це наш ключовий пріоритет», – додав він.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *