ОСТАННІ НОВИНИ

Збірна України з футболу здобула першу перемогу на Олімпіаді

Ольга Денисяка

|

Ну «Стад Жоффруа-Гішар» у Сент-Ет’єнні відбувся матч другого туру футбольного турніру Олімпійських ігор 2024, в якому збірній України протистояла команда Марокко, повідомляє Чемпіон.

Команді Руслана Ротаня після поразки від Ірака (1:2) на старті турніру вкрай бажаною була перемога в грі з фаворитом групи.

На екваторі першого тайму «синьо-жовті» відкрили рахунок: Брагару в лівому куті штрафного майданчика розкачав опонента й прострілив точно на Криськіва, який відправив м’яч у ближній кут.

На жаль, після перерви арбітр призначив пенальті у ворота українців. Але на цьому проблеми не закінчилися: після перегляду VAR рефері скасував жовту картку для Салюка й показав замість неї пряму червону.

Фесюн, який вирішив реагувати по удару, не зміг нічим зарадити. Рахімі з 11-метрового зрівняв рахунок.

У компенсований час українці вдесятьох зуміли забити вдруге й вирвати перемогу. Краснопір замкнув простріл від Федора й вирвав для «синьо-жовтих» надзвичайно важливі три очки.

У третьому турі групового етапу Україна 30 липня зіграє проти Аргентини, а Марокко в паралельному поєдинку протистоятиме Іраку. Після двох турів у всіх чотирьох команд по три очки, у плейоф пройдуть перші два місця.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *