ОСТАННІ НОВИНИ

ГУР уразило три вертольоти на території Росії

Ольга Денисяка

|

Минулого тижня на території Росії було уражено три ворожі вертольоти. Про це повідомили в Головному управлінні розвідки Міноборони України.

24 липня на аеродромі «Кряж» у місті Самара у Росії згорів військовий багатоцільовий гелікоптер Мі-8. А кількома днями раніше, 21 липня, у населеному пункті томіліно під москвою вогневого ураження зазнали ще два вертольоти держави-агресора ― ударний Мі-28 та багатоцільовий Ка-226.

Вказані два борти були розташовані на території російського «національного центру гелікоптеробудування міль і камов». Це військове авіаційне підприємство держави-агресора займається розробкою, виробництвом та ремонтом вертольотів.

У структурі центру діє два конструкторських бюро, дослідне виробництво, експериментально-дослідницький комплекс та випробувальний центр.

«Знищені та уражені російські вертольоти агресор використовував у війні проти України. Місцеві жителі самари, томіліно та сусіднього подмосков’я вельми збентежились вибухами, утім російська влада намагається приховати причини і наслідку гуркоту та пожежі», – йдеться в повідомленні.

Додамо, що вночі 27 липня в Росії зафіксували вибухи на кількох військових аеродромах. На одному з них — «Оленья», що в Мурманській області рф, — вдалось уразити стратегічний бомбардувальник Ту-22М3. Цю атаку організували бійці Головного управління розвідки Міноборони.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *