ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові трамваї №3 та №8 тимчасово змінять кінцеву зупинку

Ольга Денисяка

|

З понеділка, 29 липня, на пл. Соборній облаштовуватимуть безбар’єрну платформу. Через це  кінцева зупинка трамваїв №3 та №8  з пл. Соборної буде перенесена поруч на зупинки «Шухевича». Про це повідомили в пресслужбі Львівської міської ради.

У Львові відремонтують та зроблять доступною трамвайну зупинку на площі Соборній. Зокрема, щоб забезпечити безбар’єрність посадки/ висадки для пасажирів, посадковий майданчик підвищать до рівня першої сходинки трамваїв. Також там облаштують тактильні смуги. Роботи стартують з понеділка, 29 липня. На час ремонтних робіт кінцева зупинка трамваїв №3 та №8  з пл. Соборної буде перенесена поруч – на існуючі зупинки «Шухевича».  

«Трамваї №3 та №8 курсуватимуть за звичними маршрутами, але на пл. Соборній не будуть здійснювати посадку/ висадку пасажирів, а лише розвертатимуться. Натомість висадка пасажирів, що їхатимуть до центру міста, здійснюватиметься на одну зупинку швидше – на «Шухевича». Посадка пасажирів у напрямі від центра міста здійснюватиметься на наступній після Соборної зупинки за маршрутом – «Шухевича», – зазначив заступник керівника управління безпеки та вуличної інфраструктури ЛМР Павло Сирватка.

За інформацією Галицької районної адміністрації, роботи триватимуть роботи орієнтовно один місяць. Їх вартість складе близько 230 тис. грн.

Зазначимо, також з понеділка у Львові безбар’єрний простір облаштовуватимуть і на зупинці на просп. Чорновола, 39-41.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *