ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові п’яний чоловік вдарив ножем знайомого

Маркіян Рой

|

У Львові 39-річний чоловік вдарив ножем у живіт свого знайомого під час пʼяної сварки. Після нападу зловмисник втік з місця. Про це Львівському порталу повідомили у Нацполіції Львівщини.

За даними правоохоронців, подія сталась 22 липня близько 22.00 у підземному переході на вулиці Любінській. Між двома товаришами, жителями Львова віком 37 та 39 років, які розпивали спиртне, виник конфлікт, під час якого старший завдав молодшому удар ножем у ділянку живота. Після цього зловмисник втік з місця події.

Пораненого чоловіка виявила перехожа, яка надала йому першу допомогу та викликала на місце події бригаду медиків. Зараз чоловік перебуває у лікарні.

Вивчивши записи камер спостереження системи «Безпечна Львівщина», правоохоронці встановили особу втікача та його місце перебування. Затриманому повідомили про підозру за умисне тяжке тілесне ушкодження (ч.1 ст.121 ККУ). Винуватцю загрожує позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *