ОСТАННІ НОВИНИ

Львівський онкоцентр надасть безкоштовні ліки пацієнтам з раком підшлункової

Олег Дерев'янко

|

У Львівському онкоцентрі пацієнти з метастатичною аденокарциномою підшлункової залози зможуть отримати безкоштовне лікування препаратом Онівайд. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Львівської обласної ради.

Онівайд, призначений для лікування метастатичного раку підшлункової залози, діє шляхом атакування та знищення ракових клітин, зменшуючи пухлину та запобігаючи поширенню метастазів по організму. Крім високої ефективності, препарат зменшує дискомфорт і біль, пов’язані з хворобою, та майже не викликає побічних реакцій.

Через високу вартість препарату держава поки що не може закуповувати Онівайд для пацієнтів. Проте Міністерство охорони здоров’я України отримало цей препарат як гуманітарну допомогу та розподілило його між онкологічними закладами країни.

Львівський онкоцентр отримав 100 флаконів Онівайду, що дозволить багатьом пацієнтам безкоштовно отримати високоефективне лікування метастатичного раку підшлункової залози.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *