ОСТАННІ НОВИНИ

ГУР ідентифікувало російських військових, які б'ють «Іскандерами» по цивільних українцях

Наталя Дуляба

|

Українська воєнна розвідка ідентифікувала 30 російських військових, які обстрілюють «Іскандерами» цивільних у Харківській та Сумській областях. Про це Львівському порталу повідомили у ГУР.

Йдеться про 30 осіб командного складу 112 ракетної бригади (в/ч 03333) 1 танкової армії московського військового округу ЗС РФ, які безпосередньо причетні до ракетних обстрілів Сумської та Харківської областей.

Встановлено, що рашисти застосовують оперативно-тактичні комплекси «Іскандер» проти українських цивільних.

ОТРК «Іскандер» завдає ударів балістичними та крилатими ракетами на дальність понад 500 км. Цією зброєю росіяни, зокрема, атакують Сумську та Харківську області України. Наприклад, цьогоріч 24 липня ракета «Іскандер-М» влучила в об’єкт цивільної інфраструктури у Харкові.

Постійне місце дислокації воєнних злочинців 112 ракетної бригади ЗС РФ розташоване у м. Шуя Івановської області. До складу бригади входять 1 ракетно-технічний дивізіон та 3 ракетні дивізіони, в яких налічуються 9 батарей з 12 пусковими установками комплексу «Іскандер».

Ось імена деяких воєнних злочинців зі складу 112 ракетної бригади ЗС РФ:

Повний список з іменами та особистими даними доступний за цим посиланням.

«За кожен здійснений проти України воєнний злочин буде справедлива відплата», – наголошують в українській розвідці.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *