ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові захиснику видалили уламок снаряду, який застряг біля сонної артерії

Маркіян Рой

|

У Львові хірурги центру НЕЗЛАМНІ прооперували військовослужбовця. Уламок снаряда пробив захиснику шию, зупинився за міліметр до сонної артерії та будь-якої миті міг спричинити смерть. Операція пройшла успішно. Про це Львівському порталу повідомили в пресслужбі Львівської міської ради.

У шиї пацієнта застряг майже сантиметровий осколок та причаївся прямо біля сонної артерії. Тож існувала висока загроза того, що він може зрушити з місця, пробити судину і викликати масивну кровотечу.

«Єдиним способом не допустити загибелі військового було видалити небезпечне залізяччя. І щелепно-лицеві хірурги центру UNBROKEN успішно впоралися з цим завданням», – йдеться в повідомленні.

Тепер захисник добре себе почуває, його уже виписали з центру.

«Нашим спеціалістам, на жаль, доводиться часто виконувати подібні оперативні втручання. Адже уламки в шиї, впритул до магістральних судин, – це поширене серед захисників поранення», – додають у центрі UNBROKEN.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *