ОСТАННІ НОВИНИ

Російські окупанти обстріляли Харківщину: зруйнували офіс швейцарського фонду

Олег Дерев'янко

|

У середу вранці, 24 липня, російські загарбники обстріляли Харків та передмістя. Внаслідок атак постраждали двоє людей, офіс швейцарського фонду протимінної діяльності, пошкоджені будівлі екопарку. Про це Львівському порталу повідомили в Офісі Генпрокурора.

За даними слідства, 24 липня з 05:15 до 05:25 війська рф здійснили ракетні атаки по Немишлянському району Харкова.

Влучання зафіксували по території цивільного підприємства: зазнали пошкоджень приміщення підприємства та шість автомобілів. За другою адресою пошкоджено приватний житловий будинок.

Точний тип ракет, якими ворог вдарив по місту, наразі встановлюється.

Також близько о 05:00 зс рф здійснили обстріл с. Лісне Малоданилівської ТГ Харківського району. Пошкоджено будівлі екопарку, поранення отримали двоє співробітників.

За даними Харківської обласної прокуратури, перше місце удару – офіс швейцарського фонду протимінної діяльності (FSD).

Російська ракета пошкодила будівлю офісу. Знищено фасад і перекриття на кількох поверхах. Крім того, внаслідок ракетного удару рф пошкоджено шість автомобілів FSD.

Нагадаємо, що окупанти завдали удару по Харківщині балістичною ракетою «Іскандер-М» та ракетою, тип якої встановлюється (із Бєлгородської області).

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: Офіс Генпрокурора, Харківська обласна прокуратура

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *