ОСТАННІ НОВИНИ

Львівщина прощається з чотирма полеглими військовими

Наталя Дуляба

|

У середу, 24 липня, Львівщина проводжає в останню путь чотирьох воїнів, які загинули на війні з російськими окупантами. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Львівської ОВА.

Роман Стефанів

Житель села Волиця Рава-Руської громади. Був старшим сержантом військової частини А4123. Загинув 18 липня 2024 року під час виконання бойового завдання в населеному пункті Новосадове Донецької області. Захисникові було 48 років.

Василь Дудяк

Житель села Тадані Кам’янка-Бузької громади. Служив у військовій частині А4935. Помер 20 липня 2024 року в селі Кіндратівка Сумської області у віці 28 років.

Сергій Кобилкін

Житель Моршина. Був старшим солдатом, оператором апаратної взводу зв’язку тилового командного пункту. Загинув 17 липня 2024 року внаслідок ворожого скиду боєприпаса з дрона поблизу населеного пункту Іванівське Донецької області.

Василь Адамʼяк

Житель села Трушевичі Добромильської громади. Був інспектором прикордонної служби прикордонного загону ДПСУ. Загинув поблизу населеного пункту Резнікове Харківської області.

Вічна пам’ять усім, хто віддав життя за Україну!

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *