ОСТАННІ НОВИНИ

Донецький університет релокують у Дрогобич

Наталя Дуляба

|

Донецький національний технічний університет збираються релокувати у Дрогобич. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Дрогобицької міськради.

У Дрогобич завітали представники Донецького університету, адже розглядають його як місце, куди можна релокуватись і відновити звичний навчальний процес.

Освітяни зустрілись із керівництвом міста. Сторони підписали меморандум про співпрацю у сфері розвитку вищої технічної освіти. Відтак у Дрогобичі почали шукати приміщення, куди навчальний заклад зможе переїхати.

Також сторони обговорили потенціал розвитку вищої технічної освіти на теренах Дрогобицької громади, високий попит на кадри та перспективність таких спеціальностей.

«Розвиток політехнічної освіти є вкрай важливим, особливо у наш час. Після нашої перемоги молодь обов’язково має зайнятись відбудовою України. Для цього у нас мають бути кваліфіковані кадри. Об’єднавшись ми можемо підсилити один одного та створити для наших студентів гідні умови навчання»прокоментував голова громади Тарас Кучма.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *