ОСТАННІ НОВИНИ

Вилучили «товар» на 1,5 млн грн: на Львівщині затримали 21-річного наркоторговця

Маркіян Рой

|

На Львівщині судитимуть 21-річного мешканця Херсона, який підготував пакунки з амфетаміном, та  PVP для відправки поштою. Під час обшуку в нього знайшли заборонені речовини вартістю 1,5 мільйони гривень. Про це Львівському порталу повідомили у відділі інформаційної політики Львівської обласної прокуратури.

Слідством встановлено, що у квітні цього року обвинувачений незаконно придбав PVP та амфетамін, які мав намір збути.

Для цього він розфасував за місцем свого проживання частину «товару» у 16 окремих посилок, з якими був затриманий біля пошти при спробі відправки.

Окрім цього, чоловік поробив так звані «мастерклади» із забороненими речовинами у різних локаціях по місту Новояворівськ та Львів.

В ході проведених обшуків загалом виявлено та вилучено понад 740 грам PVP та амфетаміну. Їх вартість за цінами «чорного» ринку становить понад 1,5 млн грн.

До суду скеровано обвинувальний акт стосовно 21-річного уродженця Херсону. Йому інкримінують незаконне придбання та зберігання з метою збуту особливо небезпечних психотропних речовин, в особливо великих розмірах (ч. 3 ст. 307 КК України).

Наразі фігурант перебуває під вартою без права внесення застави.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *