ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові влаштують забіг в пам’ять про загиблих українських захисників

Олег Дерев'янко

|

У суботу, 31 серпня, у Стрийському парку відбудеться щорічний забіг «Шаную воїнів, біжу за Героїв України», присвячений вшануванню пам’яті українських захисників. Учасники одночасно стартуватимуть у різних містах України. Про це Львівському порталу повідомили в управлінні молоді та спорту Львівської ОВА.

«Такий забіг в Україні можна вважати традиційним, адже його організовують всьоме. На Львівщині ж він відбудеться втретє. Прагнемо, аби всі громади долучились до заходу, адже в кожній з них є захисники та захисниці, чию світлу пам’ять необхідно вшанувати. Концепція забігу вкрай проста. Бігуни завчасно обирають ім’я Героя України, якому хочуть присвятити забіг, та вказують його при реєстрації. Це ім’я буде надруковане на стартовому номері учасника», – зауважив начальник управління молоді та спорту Львівської ОВА Роман Хім’як.

Учасники забігу зможуть обрати дистанцію у 2 км, 5 км або 10 км. Вікових обмежень немає, однак неповнолітні учасники повинні бути у супроводі батьків чи родичів.

«Забіг відбудеться у Стрийському парку. Старт і фініш буде на центральній алеї. Люди, які зареєструвались завчасно, отримають свої номерки в день змагань. Також ці номерки будуть надіслані на електронну пошту бігуна, із вписаним прізвищем воїна, якому ви присвячуєте забіг», – розповіла заступниця директора Львівського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Ірина Олійник.

Забіг розпочнеться о 07:30, коли учасники зможуть отримати свої номерки. Для тих, хто не проживає у Львові, передбачена можливість участі у власній громаді.

Щоб зареєструватися на цьогорічний забіг потрібно:

  • створити особистий кабінет на платформі забігу – NewRun;
  • підтвердити реєстрацію на вашій особистій пошті;
  • перейти за лінком забігу, обрати посильну дистанцію (2 км, 5 км або 10 км), обрати ім’я Захисника чи Захисниці та зареєструватися.

Посилання для учасників, які бігтимуть в Україні. На пошту надійде інформаційний лист з вашим реєстраційним номером.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: забіг «Шаную Воїнів, біжу за Героїв України» на Львівщині, 2023

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *