ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові створять унікальну освітньо-спортивну школу

Олег Дерев'янко

|

У вівторок, 23 липня, на сесії міської ради Львова прийняли рішення про створення ЛКП «Спортшкола», яка стане першим кроком до створення унікальної освітньо-спортивної школи. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі мерії.

«Ми працюємо над проєктом освітньо-спортивної школи. Наразі ми разом з управлінням освіти вивчаємо, яку школу ми можемо переформатувати під освітньо-спортивну», – розповів начальник управління спорту та молодіжної політики Львова Антон Нікулін.

За його словами, у новій школі буде поєднано навчальний процес з інтенсивними тренуваннями.

«Планується, що в цій школі навчальний процес буде розпочинатися трохи пізніше, щоб діти мали час на ранкові тренувальні процеси. І потім ще одні – після обіду, тобто після навчання. Також тут школярам буде забезпечено посилене спортивне харчування», – пояснив Нікулін.

Очікується, що нова школа розпочне роботу вже наступного навчального року.

«Звичайно, що навчальний процес буде на першому місці, тому це й буде освітньо-спортивна школа. Будемо робити акцент на посиленому вивченні іноземних мов», – зазначив Нікулін.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *