ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові буде працювати унікальна фан-зона для перегляду Олімпійських ігор

Маркіян Рой

|

У суботу, 26 липня, в Парижі стартують літні Олімпійські ігри. Спеціально до головної спортивної події світу у Львові створять спеціальну фан-зону, де можна буде вболівати за українських спортсменів та задонатити для тих, хто потребує реабілітації. Про це Львівському порталу повідомили в пресслужбі Львівської міської ради.

SPACE TO WIN – унікальна фан-зона Ігор ХХХІІІ Олімпіади. Вона діятиме з 26 липня по 17 серпня на паркінгу ТРЦ Victoria Gardens. Вхід на фан-зону вільний.

«SPACE TO WIN – це простір, де кожен зможе відчути дух олімпійських змагань, побачити усі прямі трансляції Ігор, познайомитись з різними видами спорту, взяти участь у майстер-класах, поспілкуватися з видатними спортсменами та зарядитися на перемогу! А найголовніше – долучитися до збору коштів для фонду UNBROKEN», – зазначає Антон Нікулін, начальник управління освіти та молодіжної політики Львова.

Нагадаємо, на Олімпійських іграх в Парижі змагатиметься 10 представників Львова.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *