ОСТАННІ НОВИНИ

У львівському трамваї пасажир напав на контролерок

Олег Дерев'янко

|

У неділю, 21 липня, у львівському трамваї №3 пасажир вдарив двох контролерок після конфлікту через незавалідований проїзд. Про це Львівському порталу повідомили у ЛКП «Львівавтодор».

Випадок стався 21 липня, близько о 12:30 у трамваї №3 у Львові. Під час перевірки оплати проїзду, двоє контролерок зафіксували в одного з пасажирів незавалідований проїзд, але він з цим не погоджувався.

Після додаткової перевірки через валідатор, яка підтвердила відсутність успішної реєстрації, пасажир почав агресивно реагувати, погрожуючи фізичною розправою. В результаті він вдарив працівниць контролю оплати в обличчя.

«Коли він приклав свою картку – з’явився червоний хрестик, тобто проїзд незавалідований. Після цього він розпочав кричати, лаятися та напав на мене. На прохання заспокоїтися, погрожував фізичною розправою та раптово вдарив мене в обличчя. Крім того, підійшов до іншої працівниці контролю і також вдарив по голові», – розповіла одна з контролерок.

На місце події викликали поліцію, і на пасажира склали протокол за дрібне хуліганство (ст. 173 КУпАП). Відповідно до статті, максимальне покарання може скласти до 15 діб адміністративного арешту. Наразі чекають на рішення суду.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: ілюстративне

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *