ОСТАННІ НОВИНИ

У Львівській міськраді збільшили кількість працівників

Маркіян Рой

|

У вівторок, 23 липня, депутати Львівської міської ради на сесії прийняли рішення про збільшення штату працівників мерії. Загалом додали 147 посад. Про це Львівському порталу повідомили в пресслужбі Львівської міської ради.

На 47 людей збільшать кількість інспекторів паркування. Також додали 50 ставок в управління соціального захисту і 10 ставок в управління в справах ветеранів.

Ще на 40 ставок збільшать штат районних адміністрацій: на 9 – Шевченківській, по 7 – Личаківській, Сихівській та Залізничній та по 5 – Франківській та Галицькій.

«Це ті нові повноваження, які поклала держава на місцеві ради. Тому нам критично не вистачало працівників, які би змогли забезпечити виконання цієї роботи. Адже заяв і звернень щодо цього є дуже багато, і за кожним цим зверненням потрібно опрацювати інформацію і провести усі потрібні обстеження», – наголосив керівник міського управління соціального захисту Олексій Неділя.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *