ОСТАННІ НОВИНИ

На окупованій Донеччині Росія скидає тонни сміття

Наталя Дуляба

|

Окуповану частину Донеччини росіяни засипають сміттям, в тому числі зі своєї Ростовської області. Дотепер тут назбиралось 3,6 млн тонн відходів. Про це Львівському порталу повідомили у Центрі національного спротиву.

Як зауважують українські партизани, 3,6 млн тонн сміття лежать просто неба, його ніхто не утилізовує. Навпаки росіяни звозять на Донеччину відходи зі своїх регіонів.

«Окупаційна влада зробила Донецький регіон таким собі полігоном для скидання сміття із Ростовської області. Адже половина із токсичного непотребу завезена сюди саме з Росії», – йдеться у повідомленні.

Водночас окупанти, засмічуючи Донецьку область, проблеми в цьому не бачать, а переконують місцевих у тому, що невдовзі збудують тут сміттєпереробний завод. Під таким приводом рашисти облаштовують все нові звалища.

«Поки посіпаки ворога закидають обіцянками, полігони з відходами ростуть у геометричній прогресії. До прикладу, під виглядом переробного заводу новий сміттєвий полігон “Луганськ” окупанти організовують поблизу Родакового на кордоні Лутугинського і Слов’яносербського районів», – додають у ЦНС.

Відомо, що сміттєзвалище «Луганськ» є одним із шести, які збираються створити окупанти лише на Луганщині. Принаймні ще два мають бути у Сєвєродонецьку і Антрациті.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *