ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові встановили нові пішохідні світлофори на перехресті Левицького – Мечникова

Олег Дерев'янко

|

На перехресті вулиць Левицького – Мечникова у Львові встановили додаткові пішохідні світлофори для покращення безпеки пішоходів, зокрема маломобільних груп населення. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі мерії.

«Нові опори та два пішохідні світлофори змонтували безпосередньо на острівці безпеки, що на перехресті вказаних вулиць», – повідомляють у ЛКП «Львівавтодор».

Рішення про встановлення нових світлофорів ухвалили у відповідь на звернення мешканців. За інформацією ЛКП «Львівавтодор», нові опори та світлофори дозволять збільшити тривалість зеленого сигналу для пішоходів без змін у тривалості транспортних фаз.

«Тепер пішоходи можуть поетапно перетинати дорогу: спочатку перейти одну смугу руху на зелене світло, зупинитися і дочекатися на острівці безпеки наступного дозвільного сигналу, і перейти іншу смугу», – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що на початку липня ЛКП «Львівавтодор» увів автономне живлення для світлофорів на чотирьох важливих перехрестях Львова, зокрема на проспекті Чорновола з вулицями Під Дубом, Кушевича (велопереїзд), Куліша та біля школи №53.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *