ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові два трамваї тимчасово змінять кінцеву зупинку

Олег Дерев'янко

|

У понеділок, 29 липня, у Львові розпочнуть ремонт трамвайної зупинки на площі Соборній, через що трамваї №3 та №8 тимчасово змінять кінцеву зупинку. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі мерії.

Щоб забезпечити безбар’єрність посадки та висадки для пасажирів, посадковий майданчик підвищать до рівня першої сходинки трамваїв та облаштують тактильні смуги.

«Облаштовувати зупинку розпочнемо у понеділок, 29 липня. Триватимуть роботи орієнтовно один місяць», – зазначив заступник керівника управління безпеки та вуличної інфраструктури ЛМР Павло Сирватка.

На час ремонтних робіт кінцева зупинка трамваїв №3 та №8 з пл. Соборної буде перенесена поруч – на існуючі зупинки «Шухевича».

«Трамваї №3 та №8 курсуватимуть за звичними маршрутами, але на пл. Соборній не будуть здійснювати посадку/висадку пасажирів, а лише розвертатимуться. Натомість висадка пасажирів, що їхатимуть до центру міста, здійснюватиметься на одну зупинку швидше – на “Шухевича”. Посадка пасажирів у напрямі від центра міста здійснюватиметься на наступній після Соборної зупинки за маршрутом – “Шухевича”», – пояснив Сирватка.

За інформацією Галицької районної адміністрації, вартість робіт складе орієнтовно 230 тис. гривень.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *