ОСТАННІ НОВИНИ

22 липня Львів попрощається із захисником Тарасом Фецаком

Маркіян Рой

|

У понеділок, 22 липня, Львів попрощається з військовослужбовцем Тарасом Фецаком, який загинув, захищаючи Україну. Про це Львівському порталу повідомили в пресслужбі Львівської міської ради.

Чин похорону захисника розпочнеться об 11:00 у Гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла, а об 11:30 відбудеться міська церемонія прощання на площі Ринок.

Поховають воїна на Личаківському кладовищі.

Нагадаємо, що також завтра Львів прощатиметься із філологинею та професійно-інтелектуальною діячкою Іриною Фаріон: чин похорону розпочнеться о 14:00 в Гарнізонному храмі святих апостолів Петра і Павла, а о 15:00 відбудеться міська церемонія прощання, після якої піша хода вирушить до Личаківського кладовища.

Тарас Фецак (15.03.1977-13.07.2024) Львівʼянин.

Навчався у Середній загальноосвітній школі №34 імені Маркіяна Шашкевича. Згодом здобув освіту у Відокремленому структурному підрозділі «Автомобільно-дорожній фаховий коледж Національного університету «Львівська політехніка».

Після завершення навчання працював спершу продавцем-консультантом, а впродовж останнього періоду – у сфері надання послуг із охорони власності у місті Львові. Захоплювався футболом, був затятим мисливцем. Увесь свій вільний час намагався присвячувати родині.

Із початком повномасштабного вторгнення російської федерації став на захист держави від російських загарбників. Виконував бойові завдання із захисту суверенітету та територіальної цілісності України у складі 42-ї окремої механізованої бригади Сухопутних військ Збройних Сил України. Боровся із окупантами на всіх «гарячих» точках Донеччини, Харківщини та Луганщини.

У Тараса Фецака залишилися мама, дружина та двоє дітей.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *