ОСТАННІ НОВИНИ

На фронті відбулося 85 зіткнень, найгарячіше – на Покровському напрямку

Наталя Дуляба

|

На фронті відбулося вже 85 боєзіткнень. Російські окупанти й надалі найбільш активні на Покровському напрямку. Про це йдеться у зведенні Генштабу станом на 16:00 20 липня.

Російський агресор зі своєї території продовжує бити керованими авіаційними бомбами по Харківщині. З боку Бєлгорода ворог завдав авіаударів біля Липців, Козачої Лопані та Борщової. На Харківському напрямку відбито дві атаки неподалік Глибокого, а у районі Вовчанська ще триває бій.

На Куп’янському напрямку рашисти протягом дня безуспішно намагались просунутися до наших позицій в районах Глушківки та Петропавлівки. Три атаки противника ще тривають неподалік Стельмахівки, Макіївки і Піщаного. Біля останнього, а також по району Колісниківки окупанти скинули чотири КАБи.

Окупант збільшив кількість атак до шести на Лиманському напрямку. Продовжуються бойові дії поблизу Невського, Макіївки та у напрямку Лозової.

На Сіверському напрямку ворог вісім разів намагався прорвати нашу оборону в районах Виїмки, Спірного, Переїзного та Верхньокам’янського. Два боєзіткнення ще тривають. Ситуація контрольована, запевняють у Генштабі.

На Краматорському напрямку наші захисники продовжують відбивати дві російські атаки у районах Кліщіївки та Калинівки. За сьогодні загальна кількість ворожих штурмових спроб тут зросла до шести.

На Торецькому напрямку відбулося чотири штурми у районі Залізного, де противник і зараз атакує, та в районі Нью Йорка. Також окупанти бомбардували Північне, Диліївку і Торецьк.

Найбільша активність ворога зберігається на Покровському напрямку. 32 рази за сьогодні тут відбувалися зіткнення різної інтенсивності. Наразі тривають бої в районах Новоолександрівки, Новоселівки Першої, Воздвиженки та Прогреса. Авіація окупантів била протягом дня КАБами по Вовчому та Тимофіївці. Також терористи завдали трьох авіаударів НАРами по району Олександрополя.

Тривають бої на Курахівському напрямку у двох локаціях поблизу Красногорівки. Ще шість штурмів наші воїни успішно відбили – ворог зазнав втрат біля Георгіївки, Парасковіївки та Костянтинівки.

На Времівському напрямку агресор здійснив чотири штурми наших позицій неподалік Костянтинівки і Старомайорського. Російська авіація завдала ударів НАРами біля Урожайного.

На Оріхівському напрямку відбулись три бойових зіткнення в районах Малої Токмачки та Новоданилівки. А понад пів сотні некерованих авіаракет ворог випустив у бік Кам’янського і Лобкового.

На Придніпровському напрямку ЗСУ відбили чотири атаки ворога в районі Кринок.

«Українські війська контролюють ситуацію та виснажують ворога вздовж всієї лінії бойового зіткнення», – додають у Генштабі.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *